Assurantiesoftware van fixfin

Assurantiesoftware gezocht? Met onze softwarepakket heb je geen andere koppelingen en programma’s meer nodig, omdat je kiest voor de meest complete oplossing die er beschikbaar is.

Met ons assurantiepakket heb je alle belangrijke functies eenvoudig bij de hand. Inclusief verzekeringsmap en bijvoorbeeld met een datacheck en uploadzone. Zo maak je het klanten makkelijker en zorg je zelf voor efficiënte workflows die kostbare tijd besparen.

Voor assurantietussenpersonen

Onze assurantie software is een eenvoudig CRM, dat vol zit met handige functies die jou het werk makkelijker maken. Gebruik bijvoorbeeld onze data-import en servicemails, net als de nieuwsbrieven of de incassomodule.

Onze assurantiesoftware is 100% AVG-proof en helpt je te voldoen aan de zorgplicht voor de WFT. Bovendien kun je automatisch gebruik maken van 2-stapsverificatie, omdat we ISO 27001-gecertificeerd zijn en de informatiebeveiliging daarom tot in detail voor je op orde hebben.

Verder beschik je met onze assurantiesoftware automatisch over een duidelijk klantportaal en kun je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om digitaal te ondertekenen. Inclusief ondersteuning voor SEPA, zonder dat je daar externe koppelingen voor nodig hebt.

Assurantiesoftware van fixfin

Benieuwd naar onze assurantiesoftware en op welke manier je daar binnen jouw bedrijf gebruik van kunt maken? Probeer het in ieder geval een keer uit met de demo die er beschikbaar is. We laten je graag zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk de software werkt. En wat je er allemaal mee kunt, zonder dat je daar koppelingen en andere programma’s of software bij nodig hebt.

Wij begrijpen dat je vooral zo efficiënt mogelijk wilt werken. Daarom maken we het je bij fixfin iedere dag een beetje makkelijker. Met mogelijkheden voor relatiebeheer, facturatie, abonnementen, workflows, incasso en natuurlijk mobiele toepassingen. Ideaal als je zoekt naar complete assurantiesoftware, natuurlijk beschikbaar voor scherpe tarieven.

Vragen over assurantiesoftware van fixfin of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!