Veel gestelde vragen

Laten we je helder op weg helpen.

Even voor de zekerheid....

5 antwoorden

Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wij geloven namelijk niet in langdurige contracten. Wij zijn ervan overtuigd dat je blijft als je het fixfin CRM gebruiksgemak eenmaal hebt ervaren.

Jazeker. Activeer een abonnement en je komt dan gelijk in de "Demo" omgeving van fixfin. Zo zie je gelijk alle mogelijkheden. Je bent geen licentie-fee verschuldigd zolang je in de "Demo" omgeving zit.

Wij leveren ook maatwerk! Dus wil je een bepaalde combinatie van modules? Of een ander aantal gebruikers? Geen probleem bij fixfin. Wij maken een abonnement op maat en een prijs op maat!

Nee, dat is niet nodig. Je kunt overal en altijd werken met fixfn, omdat we in the cloud werken. En geen zorgen; we hebben het zwaarste beveiligingsniveau!

Ja wij versturen maandelijks automatisch de abonnement facturen naar je klanten en incasseren deze ook voor je. Uiteraard volledig in jouw huisstijl!

Antwoord op vragen die niet in een hokje passen.

4 antwoorden

Wij hebben speciaal hiervoor een import-module gebouwd en alle klantdata kun je middels deze module makkelijk (zelf) importeren.

De incasso gelden zijn gewaarborgd middels onze Stichting Derdengelden fixfin. Uitbetaling door fixfin vindt altijd plaats binnen 12 uur na een incasso of na ontvangst van een betaling.

Zeker! Een klant ziet nergens fixfin , de gehele CRM applicatie is in je eigen look & feel.

Ja, je mag onbeperkt upgraden (per 5 GB) per maand voor € 10,-