Veel gestelde vragen

Laten we je helder op weg helpen.

Even voor de zekerheid....

8 antwoorden

Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wij geloven namelijk niet in langdurige contracten. Wij zijn ervan overtuigd dat je blijft als je het fixfin CRM gebruiksgemak eenmaal hebt ervaren.

Jazeker. Activeer een abonnement en je komt dan gelijk in de "Demo" omgeving van fixfin. Zo zie je gelijk alle mogelijkheden. Je bent geen licentie-fee verschuldigd zolang je in de "Demo" omgeving zit.

Wij leveren ook maatwerk! Dus wil je een bepaalde combinatie van modules? Of een ander aantal gebruikers? Geen probleem bij fixfin. Wij maken een abonnement op maat en een prijs op maat!

Nee, dat is niet nodig. Je kunt overal en altijd werken met fixfn, omdat we in the cloud werken. En geen zorgen; we hebben het zwaarste beveiligingsniveau!

Ja; wij versturen maandelijks automatisch de abonnement facturen naar je klanten en incasseren deze ook voor je. Uiteraard volledig in jouw eigen vertrouwde huisstijl.

Elke licentie van fixfin is voor één gebruiker, daarnaast betaal je € 29,- per maand per extra gebruiker/medewerker .

Per factuur worden er "kantoor & administratie" kosten berekend (automatisch). Deze staan ook als factuur regel weergeven. Je hebt zelf de keuze om deze te verrekenen met je relatie.

Wees gerust, je bepaalt zelf wat je relaties wel of niet te zien krijgen. Maar bij sommige functies heb je geen keuze...🙄 sorry! Maar we verplichten je niks. De keuze is aan jou hoe transparant je wilt zijn in het verstrekken van informatie - kosten - provisie(s) etc.

Antwoord op vragen die niet in een hokje passen.

5 antwoorden

Wij hebben speciaal hiervoor een import-module gebouwd en alle klantdata kun je middels deze module makkelijk (zelf) importeren.

De incasso gelden zijn gewaarborgd middels onze Stichting Derdengelden fixfin. Uitbetaling door fixfin vindt altijd plaats binnen 12 uur na een incasso of na ontvangst van een betaling.

Zeker! Een klant ziet nergens fixfin; de gehele CRM applicatie is in je eigen look & feel.

Ja, je mag onbeperkt upgraden (per 5 GB) per maand voor €10,- (koopje😉).

Goede vraag 😉. Ja... er zijn incidentele kosten als je bijvoorbeeld documenten digitaal laat ondertekenen binnen fixfin. Je betaalt dan € 0,75 per "sign notification" ongeacht het aantal documenten binnen het tekenverzoek.