CRM voor financiële dienstverlening

CRM voor financiële dienstverlening gezocht? fixfin is de oplossing voor relatiebeheer en veel meer dan dat. Wij zorgen er met onze gebruiksvriendelijke software voor dat je in één oogopslag alle belangrijke informatie bij de hand hebt.

Met ons systeem houd je klantgegevens bij, communiceer je duidelijker en zorg je voor duidelijke workflows. Het resultaat? Tevreden klanten en meer overzicht in de systemen waarmee je dagelijks werkt.

Uiteraard voldoet ons CRM voor financiële dienstverlening netjes aan alle (AVG)richtlijnen, zodat je bijvoorbeeld voldoet aan de belangrijke zorgplicht. Bovendien combineren we functies voor relatiebeheer met bijvoorbeeld facturatie, abonnementen, de workflow en rapportages. Ervaar een echte alles-in-één-oplossing waarmee je makkelijker kunt werken.

Relatiebeheer en meer: in één oogopslag

Benieuwd wat ons CRM voor financiële dienstverlening te bieden heeft? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Klantportaal
  Alle informatie op één overzichtelijke plaats
 • Digitaal ondertekenen
  Digitaal rechtsgeldig en geschikt voor SEPA
 • Beoordelingen
  Vraag om geautomatiseerd om reviews
 • Workflows
  Werk sneller en slimmer met onze to-do’s
 • Advies op afstand
  Via de webcam in één klik digitaal contact
 • Beste nazorg
  Agenderen, meelezen en meteen oplossen

CRM voor financiële dienstverlening

Ons CRM voor financiële dienstverlening bevat alles waar je als financieel adviseur of tussenpersoon naar zoekt. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden, in een systeem dat ondertussen heel gebruiksvriendelijk is en het je dagelijks makkelijker maakt.

Vragen over ons CRM voor financiële dienstverlening of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!