fxfin: meer dan een Polismap

Polismap gezocht om het jouw klanten makkelijker te maken? Bij fixfin gaan we graag een stap verder dan dat. Natuurlijk is er een Hypothekenmap of een Verzekeringsmap beschikbaar. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om vanuit onze software veel meer te doen dan dat.

Bij fixfin zorgen we voor een helder klantportaal, bied je klanten de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen en kun je op meerdere manieren direct contact opnemen. En wil je adviseren op afstand? De ingebouwde module maakt het mogelijk, waardoor je daar geen externe koppelingen of andere programma’s meer bij nodig hebt.

Digimap en meer dan dat

Fixfin is de complete Polismap voor jouw klanten en voor jou. Bovendien heb je de beschikking over een handige nazorgtool, maak je workflows en stel je to-do’s op. Om nooit meer iets over het hoofd te zien, waarna je klanten meteen om een review kunt vragen.

Het uitgebreide aantal functies maakt onze software veel meer dan de typische oplossing voor Mijn Polismap. We gaan in plaats daarvan een stuk verder, zowel om het jou makkelijker te maken als om klanten de beste (online) ervaring te kunnen bieden.

Meer dan een Polismap

Wij begrijpen wat jij en jouw klanten belangrijk vinden. Daarom ontwikkelden we de Polismap en alles daaromheen. Gewoon vanuit één kant-en-klare softwareoplossing, waar je meteen mee aan de slag kunt. Bovendien betaal je daarvoor standaard een scherp tarief, zowel met onze beschikbare pakketten als wanneer je zoekt naar de mogelijkheden voor maatwerk. Probeer het uit met onze demo of stel ons je vragen, en ervaar zelf hoe we meer bieden dan alleen een digitale Polismap.

Vragen over Fixfin en waarom het meer is dan een Polismap of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!