Relatiebeheersoftware van fixfin

De relatiebeheersoftware van fixfin maakt het je iedere dag makkelijker. Wij zorgen ervoor dat je vanuit één systeem communiceert met jouw klant en alle belangrijke gegevens kunt beheren. En wil je factureren of incasseren? Ook dat kan gewoon vanuit Fixfin, waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd 100% veilig en AVG-proof werkt.

Communiceren en beheren in één systeem

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze relatiebeheersoftware? Bij Fixfin profiteer je van een aantal belangrijke functies:

 • Klantportaal
  Fixfin verzamelt alle relevante klantgegevens op één plek, zodat je altijd alles bij de hand hebt om jouw relaties beter te beheren.
 • Workflows
  Handige workflows en onze to-do’s voorkomen dat je belangrijke taken over het hoofd ziet. Wij maken je het werken makkelijker.
 • Advies op afstand
  Start met één klik een webcamsessie en adviseer de klant op afstand. Snel, soepel en op het moment dat het de klant uitkomt.
 • Communicatie
  Communiceer helder, op tijd en aan de hand van de korte lijnen die je graag hanteert. fixfin maakt het mogelijk.
 • Reviews
  Vraag automatisch om reviews van klanten en gebruik hun input om de financiële dienstverlening verder te verbeteren.

Relatiebeheersoftware van fixfin

Benieuwd naar onze relatiebeheersoftware voor financieel adviseurs, tussenpersonen en hypotheekadviseurs? Met onze demo voor een CRM voor relatiebeheer laten we je graag zien hoe eenvoudig het werkt en welke uitgebreide mogelijkheden je hebt. Wij maken het je makkelijker om relaties te beheren, gewoon vanuit één systeem waarin je voortaan alles dat je wilt weten bij de hand hebt.

Vragen over de relatiebeheersoftware van fixfin of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!