Relatiebeheersysteem van fixfin

Relatiebeheersysteem gezocht dat het je als financieel tussenpersoon, adviseur of verzekeringsspecialist echt makkelijker maakt? Wij helpen je jouw relaties makkelijker, efficiënter en bovendien beter te beheren.

Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van hun wensen, ze precies biedt waar ze naar zoeken en bijvoorbeeld makkelijk contact met ze kunt opnemen. De makkelijkste beheer om jouw relaties te beheren, dankzij complete software waar je geen koppelingen of andere software meer bij nodig hebt.

Alles-in-één-oplossing

Fixfin is jouw relatiebeheersoftware met alle functies die belangrijk zijn voor jouw relaties. We zijn de alles-in-één-oplossing waar je geen koppelingen of andere software en programma’s meer bij nodig hebt:

 • Klantportaal
  Gebruik het klantportaal als centrale plaats met alle belangrijke gegevens. Altijd bij de hand en volledig overzichtelijk.
 • Digitaal ondertekenen
  Bied de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen, inclusief ondersteuning voor SEPA-machtigingen die je gebruikt.
 • Advies op afstand
  Start met één klik een adviesgesprek op afstand. Precies op het moment dat het de klant goed uitkomst.
 • Communicatie
  Communiceer via e-mail, messenger en andere mogelijkheden, gewoon vanuit één overzichtelijk systeem.
 • 100% AVG-proof
  Werk automatisch 100% AVG-proof. Inclusief 2-stapsverificatie, SSL-verbinding en op basis van ISO 27001-certificering.

Relatiebeheersysteem van fixfin

Gebruik maken van het relatiebeheersysteem van fixfin of benieuwd naar de mogelijkheden daarvan? Ervaar het zelf, met de demo die we graag beschikbaar stellen. Overtuig jezelf van het gemak waarmee je in het vervolg kunt werken. Speciaal voor financieel en verzekeringsadviseurs en -tussenpersonen. Wij maken het je graag iedere dag een beetje makkelijker.

Vragen over het relatiebeheersysteem van fixfin of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!