Verzekeringssoftware van fixfin

Verzekeringssoftware gezocht? Met ons CRM voor verzekeringen houd je eenvoudig contact met de klant, beheer je alle belangrijke gegevens en heb je geen koppelingen of andere software meer nodig.

Onze complete software voor verzekeringen maakt al het andere overbodig en helpt je iedere dag makkelijker te werken. En kom je er zelf een keer niet uit? Dankzij onze betrokken support sta je er gelukkig nooit alleen voor.

Compleet en met de beste support

Onze verzekeringssoftware is compleet en biedt je de beste support. Dat betekent dat je profiteert van bijvoorbeeld onderstaande mogelijkheden; voor meer functies zie:

 • Klantportaal
  Een compleet portaal met daarin alle gegevens. Handig, overzichtelijk en bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk.
 • Digitaal ondertekenen
  Bied de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen, inclusief ondersteuning voor SEPA. Zonder koppelingen en andere software.
 • Advies op afstand
  Kom met één klik in contact met de klant. Gewoon op afstand, dus bovendien op het moment dat dit de klant goed uitkomt.
 • Uploadzone
  Vraag om belangrijke documenten, die je eenvoudig kunt laten uploaden. Direct in de verzekeringssoftware, dus meteen op de juiste plaats.
 • Betrokken support
  Kom je er zelf een keer niet uit? Onze betrokken helpdesk helpt je graag verder, zodat je meteen weer verder kunt.

Verzekeringssoftware van fixfin

Benieuwd naar onze verzekeringssoftware? We zorgen er met ons CRM voor dat we het je iedere dag een beetje makkelijker maken. Ervaar hoe je zonder koppelingen en andere software veel completer uit bent, zonder dat je daar een hogere prijs voor betaalt. En dat inclusief de beste support, waardoor je zeker weet dat je er nooit alleen voor komt te staan.

Vragen over de verzekeringssoftware van fixfin of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!