Voldoe aan de zorgplicht met fixfin

Netjes voldoen aan de zorgplicht binnen de WFT? Belangrijk voor iedere tussenpersoon, voor jou als financieel dienstverlener en als je op een andere manier werkt met hypotheken of (schade)verzekeringen.

Bij Fixfin zorgen we ervoor dat je 100% AVG-proof werkt en dat je eenvoudig voldoet aan de WFT zorgplicht die je hebt. Dankzij software die het je elke dag makkelijker maakt, bijvoorbeeld met de uitgebreide mogelijkheden en functies.

Voordelig voldoen aan de voorwaarden

Jij wilt voldoen aan de zorgplicht binnen de WFT, zonder dat dit meer moet gaan kosten. Dat kan al vanaf €39 per maand, dankzij de scherpe en transparante tarieven die we berekenen.

Je hebt de keuze uit diverse pakketten, altijd inclusief Cyber Risk-dekking en natuurlijk zonder opstartkosten. Bovendien zijn de abonnementen gewoon per maand opzegbaar, omdat we zeker weten dat je enthousiast wordt zodra je fixfin ervaart.

Tip: op zoek naar maatwerk en ondertussen voldoen aan de zorgplicht voor financiële dienstverlening? Wij houden in de gaten dat je AVG-proof blijft werken en voldoet aan de overige voorwaarden die belangrijk zijn.

Voldoe aan de zorgplicht met fixfin

Zeker weten dat je met jouw (CRM)software voldoet aan de zorgplicht binnen de WFT? Ervaar de software tijdens een demo of vraag onze specialisten naar de manier waarop je automatisch AVG-proof werkt. Met onze software hoef jij je geen zorgen te maken over de WFT zorgplicht, waarmee je zeker weet dat je jouw klanten op de best mogelijke manier van dienst kunt zijn.

Vragen over hoe je met fixfin voldoet aan de zorgplicht of een demo ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 038 30 30 343, stuur ons een e-mail naar info@fixfin.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!