Bespaar uren werk met fixfin

Welke klus kost je als tussenpersoon de meeste tijd? Wij denken dat prolongeren en muteren hoog in de top 10 zal staan. Het kost je dagelijks heel wat uren om de polissen bij te houden. Kan dat niet anders, kan dat niet efficiënter? 

Prolongeren kost je uren per dag. En dat terwijl je het als tussenpersoon al druk genoeg hebt. Jazeker, CRM-software zorgt er wel voor dat veel zaken soepeler en sneller verlopen zoals nazorg leveren, klantcontacten onderhouden, digitaal ondertekenen van offertes, OTD’s, formulieren etc. Maar er zijn nog steeds zaken die je dagelijks moet doen: muteren of prolongeren van de polissen. Dit is kostbare tijd die je liever in bijvoorbeeld klantcontact of marketing steekt. 

Tijd voor een oplossing

Hoe bespaar je uren op prolongeren en kun je meer tijd besteden aan het behalen van je zakelijke doelen? Je kunt het prolongeren laten doen door een werknemer. Die is daar dan dagelijks zoet mee. En je kunt uitrekenen wat het je op jaarbasis kost. Stel dat je deze kosten kunt halveren of zelfs niet meer hebt; dat betekent direct meer winst voor jouw zaak en betere dienstverlening voor je klanten. Het blijft vreemd dat je als tussenpersoon allerlei handelingen uitvoert waar de klanten niets van zien behalve op de factuur. Hoe mooi zou het zijn als jij die factuur voor je klanten omlaag kunt brengen omdat je minder kosten hebt? Daar maak je klanten blij mee! Als dit kosten zijn die de concurrentie wel heeft, zal jij altijd een betere deal voor je klanten hebben.

Automatiseren levert winst op

Maar hoe doe je dat? Eigenlijk zou jouw CRM-software de gehele polisadministratie volledig moeten automatiseren. En dat is precies wat fixfin doet! Want juist dat was voor fixfin de grootste uitdaging. Wij weten uit onze ervaring dat hier ontzettend veel winst te behalen valt. En dat stimuleerde ons in het ontwikkelen van onze software. Met name voor de kleinere tussenpersonen is het prolongeren van polissen immers de grootste dagelijkse klus. Automatiseren zou hier een groot voordeel in tijd, geld en energie opleveren.

fixfin fikst het!

Prolongeren wordt door fixfin volledig geautomatiseerd. Met onze software kun jij al je polissen zonder (ja, je leest het goed; ZONDER) één druk op een knop prolongeren/muteren/aanvragen etc. Dat betekent een volledige afhandeling inclusief een servicemail naar de klant. Hierbij worden oude polisdocumenten automatisch gearchiveerd en de nieuwe worden bovenaan geplaatst in de digitale polismap. Dat geldt ook voor overige verzekeringsbewijzen zoals de groene kaart. Tel uit je winst!

Eerst zien?

Wil jij met eigen ogen zien hoe het automatisch prolongeren van polissen werkt? Vraag dan hier een demo aan en wij laten het je zelf ervaren!

Deel:

Recente artikelen

Dit is waar we ons recent mee bezig hebben gehouden.