Koppel al je data met fixfin

Software die al je verzekeringspakketten laat samenwerken

Druk, druk

Als assurantietussenpersoon ben je vaak druk met allerlei administratieve en communicatieve zaken. Je moet de polissen prolongeren, je relaties op de hoogte houden van belangrijke zaken over hun verzekeringen, ze adviseren en natuurlijk hun vragen beantwoorden. Niet al je relaties snappen dat je als assurantietussenpersoon geen minuut stil zit.

Kan het ook anders? Jazeker, er zijn veel (online) tools die het leven van een tussenpersoon makkelijker kunnen maken. Maar welke tool lost al die problemen op? Welke relatie service software geeft jou gemak, flexibiliteit en de veiligheid die jij zoekt en nodig hebt als fd-er?

Wat heb je precies nodig?

Hoe doe jij dat: het beheren van je relaties en onderhouden van interactie met (potentiële) relaties? Met een goed CRM-systeem kun je feeling houden met je relaties, processen stroomlijnen en zelfs meer winst genereren. Er zijn genoeg serieuze aanbieders van zulke softwarepakketten te vinden. En ze beloven allemaal dat ze geschikt zijn voor hetgeen je wilt doen. Maar vraag één is: wat heb ik precies nodig? Als je een complete oplossing wilt heb je niks aan een pakket waarbij je nog steeds data aan het kopiëren en verhuizen bent van sheet naar sheet of van de ene softwareapplicatie naar de andere.
Gekoppeld of niet, de meeste tools communiceren zeer slecht. Terwijl je juist van die onhandige versnipperde data af wilt. Bovendien moet je uitkijken voor datalekken die bij zulk knip- en plakwerk op de loer liggen. En last but not least: zoeken naar data in de verschillende apps en tools kost erg veel tijd.

Zelf doen?

Veel assurantietussenpersonen kiezen voor eigen beheer. Geen online tool maar de bestanden lekker op de eigen server of in de cloud. Niets mis mee natuurlijk, maar is het ideaal? Is het veilig, gemakkelijk en flexibel genoeg? Kun je tijdens een relatiebezoek eenvoudig de benodigde informatie tevoorschijn halen? Kun je op het moment dat een relatie je belt of mailt, direct het juiste antwoord vinden en geven? Kun jij je relaties zonder veel moeite op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en ze daarbij passende aanbiedingen doen? Of ben je nog steeds uren per dag bezig om alle polissen te prolongeren?

Stel dat..

Stel je voor dat je een CRM-systeem hebt waarmee al je data met elkaar communiceert. En dat relaties inlicht als polissen moeten of gaan wijzigen. En dat ook de administratie zich aanpast en de facturen automatisch wijzigt.

Zo… dat zou wel geweldig zijn! Bestaat zo’n ultiem CRM-systeem dat ervoor zorgt dat een relatie zelf schade kan melden; ook in de app! En dat de afhandeling hiervan in hetzelfde systeem wordt ingevoerd en direct verwerkt? Dat zou dè oplossing zijn.  

In Nederland zijn er weinig tools die jou echt snappen. De meeste CRM’s nemen je veel werk uit handen maar zijn niet dat maatpak dat jij nodig hebt om al je werk te doen vanaf één enkele applicatie.

Dat komt omdat de meeste software ontwikkeld is door programmeurs met een opdracht i.p.v. door ervaren financieel dienstverleners. Alleen de financieel dienstverleners weten immers alles van het werk, kennen de knelpunten en weten welke ondersteuning je als fd-er nodig hebt.

fixfin, uit de praktijk geboren

fixfin is precies dat totaalpakket dat je als tussenpersoon nodig hebt om jouw dagelijkse werk te vereenvoudigen en je dienstverlening te verhogen. fixfin is vóór maar in het bijzonder ook dóór tussenpersonen ontwikkeld. Het is uit en in de praktijk geboren zodat de oplossingen ook werkelijk passen bij jouw vragen.

Zoek jij verzekeringssoftware voor al je verzekeringspakketten? fixfin is een tool die:

  • alle polissen automatisch prolongeert;
  • werkt vanuit één database;
  • je relaties op de hoogte houdt van ontwikkelingen;
  • één app voor zowel desktop en mobiel heeft;
  • alle relatiegegevens, van polissen, tot e-mails, tot de boekhouding voor jou én je relaties eenvoudig beschikbaar heeft.

Probeer fixfin zelf

Stop met het zelf samenvoegen van data, sheets, grafieken, boekhouding, e-mails, facturen en documenten. Zoek je hét softwarepakket,  dan is fixfin dat lekker zittende maatpak dat je gemak, controle, overzicht, flexibiliteit, maar …vooral rust biedt!

Probeer het nu 14 dagen gratis, inclusief persoonlijke instructie.

Reserveer hier je plekje voor een demo.

Deel:

Recente artikelen

Dit is waar we ons recent mee bezig hebben gehouden.