Meer overzicht met relatiegeoriënteerde CRM

Jouw CRM als Relatie Service Software

Een goede band met je relatie is goud waard. Als hij/zij ervaart dat je hem/haar kent, hem/haar helpt en problemen oplost of zelfs vóór bent, dan kan je niet meer stuk als financieel dienstverlener. Essentieel daarbij is een verzekeringssoftware pakket dat je inzicht geeft in je relatie en jullie band vormgeeft.

Goede relatie is essentieel

Natuurlijk, een mooi kantoorpand, een blitse leaseauto en een geavanceerde computer met bijbehorende software geven je bedrijf een sterke uitstraling. Maar dat is maar buitenkant. Jouw relatie vraagt dat je hem/haar kent, dat je weet wie hij/zij is en wat hij/zij nodig heeft. Een sterke persoonlijke band met je relaties doet wonderen. En daar is toch wel wat meer voor nodig. Meer  dan alleen een mooi aanbod van hypotheek en/of verzekeringen. Die bemiddel je uiteindelijk alleen maar als je eerst een goede relatie hebt opgebouwd.

Inzicht en overzicht noodzakelijk

Probleem is dat de meeste CRM-pakketten je hierin niet verder helpen. Zeker, je kunt er data mee opslaan, maar die gegevens zijn zo versnipperd over allerlei deelpakketten dat de onderlinge samenhang ontbreekt. En daar gaat zo’n pakket de mist mee in. Het helpt je niet je relatie goed in beeld te krijgen. Het blijft bij losse data. Wat heb je aan een pakket dat alleen maar ellende oplevert?:

  • Geen overzicht en structuur.
  • Een nauwelijks of niet beheer(s)bare verzameling gegevens.
  • Veel zoekwerk.
  • Versnipperde of ontbrekende data.
  • Veel fouten en tijdsverlies.

Met zo’n pakket help je je relaties niet. Er is geen overzicht en het biedt geen inzicht in wat je relatie echt nodig heeft.

Totaalpakket voor opvallende service

Wat je nodig hebt is een totaaloverzicht waarbij alle data van de relatie aan elkaar zijn gekoppeld. Een pakket waarin alle informatie over de relatie op een overzichtelijke en gestructureerde manier is opgeslagen. Vandaaruit kan je een online service systeem draaien waarmee je je relaties op het juiste moment kunt pleasen en teasen en de zo belangrijke just-in-time service kunt bieden. Daarmee kun je je in onze branche onderscheiden.

Iedereen wil die toegevoegde waarde van een vriendelijk en professionele service. Maar iedereen weet dat zulke service op productniveau erg lastig is. We werken immers (bijna) allemaal met dezelfde partijen en maatschappijen. Hoe maak je dan wel het verschil in goede dienstverlening?

Het beste pakket

Is dit wat je zoekt? Een samenhangend en compleet softwarepakket waar je

  • Hele team mee kan werken;
  • Je modules in kunt zetten en uit kunt halen;
  • Eenvoudig data heen kunt overzetten;
  • Je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Stop dan met zoeken. Al die voordelen en nog meer vind je bij fixfin. Bij fixfin werkt alles vanuit één applicatie zonder omslachtige koppelingen en gedoe. fixfin is zonder overdrijven het beste Relatie Service Software (CRM) pakket binnen de financiële branche.

Zelf ervaren hoe goed fixfin is?

Wil je onze alles-in-één "Relatie Service Software" (CRM) pakket proberen? Wil je ook ervaren dat je al je financiële diensten voor je relaties met inzicht en overzicht kunt beheren en just-in-time service kunt bieden? Probeer het dan nu 14 dagen gratis uit! Vraag hier een demo aan en wij laten het je zelf ervaren!

Deel:

Recente artikelen

Dit is waar we ons recent mee bezig hebben gehouden.